Välkommen till Aarde Bygg

Aarde är ett byggföretag med säte i Kiruna, som de flesta vet är beläget i Norrbotten. Vi skiljer oss från mängden på många sätt vilket vi är stolta över. Vi bidrar till byggbranschens utveckling genom att vi i våra projekt har korta beslutsvägar och enkel projekthantering och högt ansvarstagande och gedigen hantverkskunskap. Vi satsar på hållbara totallösningar inom renovering, underhåll såväl som nyproduktion vilket ger oss många nöjda kunder.

Idag sysselsätter verksamheten 8 medarbetare. Våra byggnadsarbetare, murare, plattsättare och administrativa samt ledningspersonal har gedigen kompetens och lång erfarenhet inom sina respektive arbetsområde.

 

Relaterad bild

 

Följande uppdrag tar vi emot:

Nybyggnation av villor och altaner
Ombyggnad och tillbyggnad
Renovering
Takarbeten
Elinstallatior, belysning m.m.
Montering av kök

Och mycket mer därtill!

Samarbetspartner

Vi har ett bra samarbete både med Riksbyggen och Ljusgiganten och kan därigenom erbjuda helhetsentreprenad och smarta belysningslösningar. Om våra kunder behöver led strålkastare eller en unik belysningslösning så kan vi snabbt ta fram förslag av hög kvalitet.

Våra priser

Skicka gärna iväg ett mejl till oss på kontakt@aarde.nu så svarar vi så fort vi kan. Vi brukar skicka en prisoffert inom 5 arbetsdagar, i vissa fall kan det dock ta längre tid än så. Obs att vi nyligen bytt hemsida och därför fattas en del information på vår webbsida.